Sedan jag har börjat med krydd- och grönsaksodlingen har jag wokat en hel del. Jag har wokat det som ges i mina odlingslådor. I våras sådde jag massor med tomater, bönor, basilika, koriander m.m

I samband med min träning har jag fått en del frågor kring kosten. Kosten är minst lika viktigt som träningen. Men kom ihåg att vår kropp svarar olika på kosten. Det som funkar för mig kanske inte funkar för dig. Jag har alltid varit glad i maten, jag äter och jag motionerar mig.

90% av mina kost är thaimat. Det är mycket ris, risnudlar, långkok, olika sorters wok, biffsallader, morotsallad, grytor etc.

I våras sådde jag en drös med basilika. De har bara förökat sig och trivs verkligen i mitt sällskap. Så jag tänker därför dela med mig superenkel wokad kyckling med basilika! Jag slängde i lite persilja också, hade massor med de i odlingslådorna.

 • 500 g kycklingfilé
 • 2 dl basilika
 • 1 dl persilja
 • 3 st vårlök
 • 2 st chili/pirri pirri
 • 2 klyftor vitlök
 • 2 msk olja
 • 1 msk svampsoja
 • 1/2 msk fisksås
 • 1/2 kinesisksoja
 • nypa salt och vitpeppar
 • 1 tsk socker
 • 1 dl vatten